Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Așa se face cel mai gustos pate de ton cu cremă de brânză. Perfect la orice oră. Rezultatul e wow în doar 10 minute!
WhatsApp
Această rețetă de pate de ton cu cremă de brânză le are pe toate, pentru că este mai ușoară decât cea tradițională și, prin urmare, are mai puține calorii. Se face foarte rapid. 
Așa se face cel mai gustos pate de ton cu cremă de brânză. Perfect la orice oră. Rezultatul e wow în doar 10 minute! FOTO: captură video YouTube @Cocineros Italianos - Italian Recipes

În doar 10 minute veți avea gata un pate de casă minunat și delicios pentru sandvișuri, pâine prăjită, tartine sau orice aperitiv la care vă puteți gândi. Îndrăznești? La StiriDiaspora.ro te învățăm pas cu pas cum să faci pate de ton cu brânză Philadelphia.

Ai o conopidă și doi morcovi? Gătește o salată rece de vis! Simplă, delicioasă și sănătoasă

 

Pate de ton cu cremă de brânză - Ingrediente

 

- 1 conservă de ton natural

- ½ pachet cremă de brânză ușoară (150 g)

- 2 linguri pătrunjel tocat

- 1 lingură ulei de măsline (opțional)

- 1 praf de piper negru

- 1 praf de sare.

Salată de varză andaluză, o rețetă simplă și delicioasă. Dressingul nemaipomenit o face atât de specială

 

Pate de ton cu cremă de brânză - Mod de preparare

 

Scurgeți apa din conserva de ton. Apoi, sfărâmați tonul și puneți în paharul blenderului sau într-un recipient pentru a bate cu un mixer electric. Pentru a obține un pate ușor de ton de casă este foarte important să nu folosiți ton în ulei.

Adăugăm crema de brânză și pătrunjelul și batem la viteza medie. Acum este momentul să încearcați pateul de ton cu cremă de brânză și să adăugați sare și piper după gust. Puteți folosi cremă de brânză Philadelphia sau altă marcă dacă preferați. 

Din crenvurşti și orez faci un preparat de aur. Jambalaya, rețeta simplă și rapidă din bucătăria americană

Sfat: Puteți adăuga opțional ulei, dar dacă doriți să faceți un pate de ton cu cremă de brânză ușor, vă sfătuim să îl eliminați.

Așa de ușor! Acum că știi cum să faci pate de ton cu cremă de brânză de casă ușor și cu mai puține calorii decât cel tradițional, încearcă-l cu pâine prăjită de casă. 

Nu uitați să păstrați pateul de ton cu cremă de brânză de casă într-un borcan cu sigiliu ermetic și la frigider. Vă recomandăm să îl mâncați în decurs de o săptămână.

Nu mai dezgheța pieptul de pui. Adaugă cartofi și cașcaval și faci o cină rapidă, ușoară și delicioasă

Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
pixel