Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Anul Nou Chinezesc: Amulete pentru bani, iubire, noroc și carieră în Anul Iepurelui de Apă
WhatsApp
Anul Nou chinezesc se apropie, iar această perioadă a anului este considerată drept o nouă oportunitate de reînnoire atât din punct de vedere spiritual, cât și material. Este momentul cel mai bun de a căuta amulete care te vor ajuta să te „împuternicești“ și să îți materializezi dorințele.

Anul Nou Chinezesc va începe pe 22 ianuarie 2023 și va fi guvernat de energia Iepurelui de apă care ne va ajuta să ne purificăm de vibrațiile și rănile lăsate de anul Tigrului, care pentru mulți nu a fost deloc ușor pentru că au existat probleme economice și familiale.

Iepurele vine să vindece, să amelioreze și să reformuleze existența, indică o schimbare și o transformare, acest animal simbolizează noul, purificarea și renașterea.

Anul Nou Chinezesc: Amulete pentru bani, iubire, noroc și carieră în Anul Iepurelui de Apă

 

Pentru a atrage și a întări dorințele și rezoluțiile pentru acest nou sezon, iată amuleta ideală pentru scopurile tale:

Tai Sui

Acesta este unul dintre cele mai folosite amulete în Feng Shui, fiind folosit pentru protecția împotriva astrelor dăunătoare, pentru a atrage norocul și pentru a întări încrederea în sine. Este conceput în special pentru cei născuți sub semnul Boului, al dragonului, al oii și al câinelui.

2. Anul Nou C... (amuleta-tai-sui.jpg)

Steagul Victoriei

Acest lucru este de mare ajutor pentru toți cei care doresc să reușească și să depășească provocările, acest obiect îi va ajuta să ajungă în vârful a ceea ce urmăresc.

Este ideală pentru toți cei care doresc sau caută o promovare și au nevoie de noroc de succes.

8. -imagine fara descriere- (steagul-victoriei.jpg)

Broscoi pe bani

Această broască cu trei picioare, așezată pe un lingou de aur și ținând în gură o monedă cu o gaură pătrată, iar pe spate un urs mai mare, simbolizează norocul în carieră, afaceri, bogăție și longevitate.

Este considerat un simbol al protecției, iar în feng shui reprezintă abundența pozitivă.

4. -imagine fara descriere- (broasca-aurie-pe-bani.PNG)

Împăratul de jad cu Qui Ren

În astrologia chineză, această amuletă este recomandată pentru a aduce abundență, deoarece se caracterizează prin faptul că îi oferă purtătorului un nivel ridicat de putere.

Energia sa ajută la atragerea celor mai bune oportunități și la obținerea sprijinului unor mentori înțelepți. Este utilă pentru cei care sunt dornici de succes profesional, care caută bunăvoința celorlalți sau care trebuie să trateze cu curaj persoanele aflate la putere.

6. -imagine fara descriere- (imparatul-de-jad-qui-ren.PNG)

Elefantul și rinocerul albastru 

Această figură este un simbol puternic de protecție împotriva furturilor, accidentelor și dușmanilor. În feng shui, elefantul este un simbol sacru care simbolizează puterea, înțelepciunea, tăria și fertilitatea și reprezintă, de asemenea, longevitatea, norocul și succesul.

În timp ce rinocerul este un simbol puternic de protecție împotriva intențiilor rele, a dușmanilor și a invidiei, care ne ajută să contracarăm orice obstacol din calea noastră.

5. -imagine fara descriere- (elefantul-si-rinocerul-albastru.PNG)

Luo Han cu crabul

Această amuletă simbolizează ingeniozitatea, strategia și abilitatea de a ajunge la poziții înalte de conducere și putere. Este benefică pentru strategie și noroc în afaceri.

7. -imagine fara descriere- (luo-han-cu-crab.PNG)

Brățară cu ochi de tigru

Această brățară este folosită pentru a reduce stresul, anxietatea și oboseala, este o piatră de protecție, deoarece ajută la îndepărtarea energiilor negative și oferă putere și curaj pentru realizarea viselor.

Acum că știi cum să începi cu dreptul Anul Nou Chinezesc, găsește amuleta care se potrivește cel mai bine dorințelor tale pentru acest an și întărește-ți dorințele pentru a fi împlinite.

3. -imagine fara descriere- (bratara-cu-ochi-de-tigru.PNG)

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel