Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
ANPC a rămas fără RCA la mașini. Sorin Susanu, acuzații: „S-au cheltuit 14.000 euro pentru stații walkie-talkie”
WhatsApp
Comisarul-șef Sorin Claudiu Susanu, din cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, acuză că mașinile ANPC din șase județe nu mai pot fi folosite, pentru că le-a expirat RCA-urile.

„Din păcate, managementul defectuos al Președintelui ANPC, domnul Horia Constantinescu, aduce tot mai multe sincope în desfășurare activității comisarilor ANPC. Chiar dacă pentru achiziții cel puțin discutabile (aroximativ 14.000 euro pentru 20 stații walkie talkie) au existat bani, pentru cheltuielile uzuale nu se mai găsesc fonduri.

După ce a fost evitată la limită (mulțumesc colegilor de la resurse umane ANPC) neplata salariilor a zeci de comisari ANPC, de astăzi, mașinile Protecție Consumatorilor din Galați, Constanța, Vrancea, Buzău, Tulcea, Brăila, nu mai pot fi folosite deoarece nu au fost alocate resursele financiare necesare pentru a se putea achiziționa polițele de tip RCA”, a scris pe pagina de Facebook Sorin Claudiu Susanu.

 

Sorin Claudiu Susanu: „Nemulțumirea comisarilor ANPC crește de la o zi la alta”

 

G Ad:

„Am convingerea fermă că domnul ministru Florin Spătaru nu poate accepta astfel de situații și va face toate demersurile legale necesare pentru ca activitatea ANPC să intre în normalitate! Solicit (și public) domnului Horia Constantinescu să nu mai folosească această Instituție doar pentru interesul personal și sa înțeleagă că managementul ANPC nu este doar o chestiune de imagine și circ mediatic.

Nemulțumirea comisarilor ANPC crește de la o zi la alta și cred că modul în care a fost coordonat Comisariatul Județean Constanța de către domnul Constantinescu (în curând voi finaliza raportul) NU trebuie transpus la nivel național. Voi face tot posibilul ca fiecare consumator să fie corect reprezentat de ANPC și vă asigur de toată implicarea mea, iar transparența cu care v-am obișnuit va continua, indiferent de consecințe!

Am încredere în factorii decizionali că vor interveni urgent și cu fermitate pentru a readuce Instituția la o normalitate!”, a conchis Sorin Claudiu Susanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp

TOP CELE MAI CITITE STIRI

Politică Vezi toate articolele
Crossuri parteneri
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
24 iun, 17:20
DCMedical.ro
24 iun, 09:02
DCBusiness.ro
24 iun, 23:34
DefenseRomania.ro
24 iun, 13:33
DCBusiness.ro
24 iun, 23:34
DefenseRomania.ro
24 iun, 13:33
DCNews.ro
24 iun, 17:20
DCMedical.ro
24 iun, 09:02
Spectacola.ro
24 iun, 22:58
Spectacola.ro
24 iun, 22:58
RadioDCNews.ro
24 iun, 15:54
RadioDCNews.ro
24 iun, 15:54
Astrosens.ro
21 iun, 12:35
Astrosens.ro
21 iun, 12:35