Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Amestecul puternic cu zahăr pentru tigăile tale arse. Trucul prin care vei vedea cum cade tot ce-i ars instantaneu, fără pic de efort
WhatsApp
Tigăile și oalele sunt unul dintre instrumentele fundamentale care nu pot lipsi în bucătărie. Totuși, tigaia care într-o zi este preferata noastră, în următoarea zi devine un recipient ars în care este aproape imposibil să gătești. Dar nu-ți face griji! Ei bine, astăzi vă vom învăța cum să faceți un amestec puternic cu zahăr pentru a îndepărta negrul de pe tigăile arse.
Amestecul puternic cu zahăr pentru tigăile tale arse. Trucul prin care veți vedea cum cade tot ce-i ars instantaneu, fără pic de efort

Este aproape sigur ca avem cu toții o tigaie arsă depozitată în fundul dulapului. O avem acolo din nostalgie, pentru că ne-a însoțit în multe momente importante, dar nu o mai putem folosi pentru că este prea arsă și chiar periculoasă ca să încercăm să mai gătim în ea măcar un ou. Dar, astăzi avem soluția!

Trucul genial cu făină pentru a curăța tigăile ca să arate ca noi. Trebuie să-l încerci!

Desigur, trebuie să rețineți că oricât de mult ne iubim oalele și tigăile, este important să le schimbăm periodic, deoarece, mai ales cele care au teflon, pot elibera în timp reziduuri care se lipesc de alimente și ar putea fi periculoase pentru sănătate. 

Trucul genial pentru a curăța tigăile ca să arate ca noi! Cele două ingrediente minune pe care cu siguranță le ai deja în bucătărie!

 

Amestecul puternic cu zahăr pentru tigăile tale arse

 

O să ai nevoie de:

- 1 lingură de zahăr

- 1 cană de apă

- 1 lingură de bicarbonat de sodiu

- 3 linguri de săpun de vase

- 1 lingură de acetonă.

Nu uda niciodată tigaia cu apă rece când este încă fierbinte! Trucuri pentru curățare care te vor ajuta să o păstrezi într-o stare perfectă

Pas cu pas:

Într-un bol amestecați toate ingredientele. Se amestecă bine până se creează un amestec omogen.

Odată ce toate ingredientele sunt bine integrate, se toarnă într-o sticlă cu pulverizator. Agitați înainte de utilizare și pulverizați părțile arse de pe oale și tigăi.

Lăsați amestecul să acționeze timp de 20 de minute.

Puteți pulveriza, puneți deasupra un șervețel și pulverizați mai mult pentru a menține amestecul la loc.

După 20 de minute curățați cu un burete și veți vedea cum va cădea tot ce a ars.

Dacă există reziduuri arse, puteți folosi un burete din oțel moale pentru părțile mai complicate.

Clătiți cu multă apă. Spălați tigaia sau oala așa cum ați proceda în mod normal pentru a îndepărta orice urmă de murdărie sau bucăți arse.

Cum să curățați rapid oalele arse cu produse pe care le aveți în casă. Trucuri simple și ieftine cu bicarbonat, lămâie sau cola

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel