Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Amestecul puternic cu bicarbonat pentru a vă face aragazul ca nou. Fă-ți propriul degresant cu ingrediente pe care le ai deja în casă
WhatsApp
Dintre toate sarcinile de curățenie din gospodărie, spălarea aragazului poate fi una dintre cele mai plictisitoare și complicate, deoarece fiind mereu în contact cu alimentele, se umple cu grăsime și reziduuri. Prin urmare, acum vă vom oferi un truc, un amestec puternic cu bicarbonat pentru a lăsa aragazul și arzătoarele sale ca noi.
Amestecul puternic cu bicarbonat pentru a vă face aragazul ca nou. Fă-ți propriul degresant cu ingrediente pe care le ai deja în casă

Și este că, potrivit experților, dacă nu curățăm imediat, această murdărie se poate transforma și atunci devine cu adevărat dificil de îndepărtat. De aceea astăzi vă vom învăța un truc de casă pentru a curăța arzătoarele aragazului dumneavoastră simplu și eficient!

Citește și Produsul din bucătăria ta care este la fel de folositor ca bicarbonatul de sodiu. Trucuri fabuloase pe care trebuie să le încerci

Aragazul este unul dintre cele mai folosite aparate electrice din locuințe, așa că este normal ca acesta să se murdărească frecvent cu resturi de mâncare, pete de grăsime și lichide vărsate. Prin urmare, este timpul să învățați cum să faceți un amestec puternic cu bicarbonat pentru a lăsa aragazul și arzătoarele sale ca noi.

S-ar putea să fii una dintre persoanele care curăță aragazul de obicei de fiecare dată când termină de a-l folosi, dar este totuși obișnuit ca grăsimea și murdăria să se acumuleze pe arzătoare și grătare în timp . Pe termen lung, murdăria și rugina ajung să astupe găurile prin care trece gazul, provocând funcționarea defectuoasă a aparatului.

Vezi și Trucul cu ceapă pentru a-ți face geamurile să scârțâie de curățenie. Metoda rapidă pe care o folosea bunica înainte de Sărbători

În prezent există multe produse care te pot ajuta în această sarcină grea, dar poți alege să-ți faci propriul degresant cu ingrediente foarte ușor de găsit și care vor economisi mulți bani. Luați notă pentru că mai jos vă vom spune cum să vă faceți aragazul impecabil cu acest truc simplu.

 

Amestecul puternic cu bicarbonat pentru a lăsa aragazul ca nou

 

Materiale:

Hârtie

250 ml dezinfectant pardoseli

o lingură de bicarbonat de sodiu

100 ml oțet alb

Încearcă și Ingredientul din bucătăria ta care va lăsa hainele tale albe să arate ca noi!

Pas cu pas:

Înainte de a începe, luați hârtie și acoperiți aragazul, astfel încât să nu intre apă.

Pentru amestec, adaugă dezinfectantul de podea, bicarbonatul de sodiu și oțetul alb și amestecă totul foarte bine. Pune amestecul într-o sticlă cu pulverizator și pulverizează peste tot aragazul, mai ales pe petele persistente și grăsimea blocată.

Apoi ia niște folie de plastic și pune-o deasupra aragazului. Lăsați amestecul să acționeze 15 minute.

Într-o pungă de plastic puneți și grătarele și arzătoarele și stropiți-le cu amestecul.

Scoateți folia de plastic de pe aragaz și într-un recipient separat puneți oțet alb, iar cu ajutorul unei cârpe terminați de curățat restul murdăriei de pe aragaz.

Luați o cârpă de curățat și ștergeți murdăria de pe grătare și arzătoare. Apoi clătește și gata!

Vezi și Pune bicarbonat de sodiu când fierbi ouăle. Trucul genial pe care trebuie să-l pui în practică!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel