Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Amestecul care îți salvează și mașina de spălat și face hainele mai moi decât orice balsam. E uimitor de simplu
WhatsApp
Chiar și cel mai scump balsam de rufe nu poate face hainele tale la fel de pufoase și moi ca acest amestec. În plus, mașina ta de spălat va fi curățată și dezinfectată.
Amestecul care îți salvează și mașina de spălat și face hainele mai moi decât orice balsam. E uimitor de simplu

De ce este util bicarbonatul de sodiu - cum ajută în bucătărie și în îngrijirea corpului. Bicarbonatul de sodiu este un leac miraculos ieftin care poate înlocui multe alte produse de uz casnic și poate economisi o mulțime de bani.

Cum funcționează bicarbonatul de sodiu

Mulți oameni înțeleg utilizările bicarbonatului de sodiu, dar sunt alții care încă nu știu unde să îl folosească în afară de gătit. 

Beneficiile utilizării unui balsam de rufe sunt evidente: hainele tale devin moi, se simt bine și miros bine. Dar gospodinele cu experiență știu cu ce să-l înlocuiască, iar rezultatul final nu este cu nimic inferior celui obținut după folosirea detergentului gata preparat.

Amestecul care îți salvează și mașina de spălat și face hainele mai moi decât orice balsam

 

Cum să faci un balsam singur? Amestecați cantități egale de bicarbonat de sodiu și oțet - 2 linguri din fiecare ingredient sunt suficiente.

După ce a dat în clocot, se adaugă o cană de apă. Asigurați-vă că toate ingredientele sunt dizolvate.

Apoi adăugați trei picături din uleiul esențial preferat - lavandă, ylang-ylang, trandafir, iasomie, lămâie.

Puneți-o în mașina de spălat și petele de pe hainele deschise la culoare vor dispărea. Folosiți-l în același mod în care folosiți balsamul de rufe.


Turnați acest lucru în mașina de spălat și nu va mai exista nicio urmă de miros urât

 

Pentru a preveni apariția mucegaiului, a plăcii și a mirosurilor urâte în mașina de spălat, aceasta trebuie curățată în mod regulat.

De preferință, ar trebui să efectuați această procedură o dată la două luni.

Trucul de top pentru curățarea mașinii de spălat care te va face să uiți de mirosul urât: Ai nevoie doar de două ingrediente: bicarbonat de sodiu și oțet de 9%.

Turnați aproximativ 50-100 de grame de bicarbonat de sodiu în tambur și 50 de mililitri de oțet în compartimentul pentru detergent.

Apoi setați ciclul de spălare la 60 de grade, fără să puneți hainele în mașina de spălat. Procedura poate fi repetată în cazul în care rezultatul nu este satisfăcător.

Un remediu universal

 

Bicarbonatul de sodiu este un remediu de casă bine cunoscut. Dar ai fi surprinsă să afli câte moduri diferite poți folosi bicarbonatul de sodiu. Pulberea albă nu este potrivită doar pentru îndepărtarea calcarului din ceainic, ci poate fi folosită și pentru îngrijirea corpului, gătit sau pentru răceli.

Bicarbonatul de sodiu poate înlocui multe alte produse care costă considerabil mai mult. Pe termen lung, se economisesc o mulțime de bani. Dar puteți economisi bani și pe bicarbonatul de sodiu în sine, dacă îl cumpărați în vrac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel