Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Amestecați o lingură de zahăr cu sucul unei lămâi. Un efect fantastic, în câteva minute
WhatsApp
Beneficiile lămâii sunt multiple. Este bogată în vitamina C, funcționează ca un antioxidant excelent și ajută la combaterea depozitelor de calciu. În plus, nu trebuie uitate proprietățile curative ale lămâii, care o fac perfectă pentru tratamente de înfrumusețare la domiciliu. 
Amestecați o lingură de zahăr cu sucul unei lămâi. Un efect fantastic în câteva minute

În următoarele rânduri vă explicăm cum să faceți o mască de lămâie și zahăr și să profitați la maximum de acest fruct. 

Citește și Amestecă lămâie cu sare. Un rezultat spectaculos, în doar 10 minute, la care nu te așteptai!

Zahărul este un element minunat pentru a-l adăuga la exfoliantele făcute în casă deoarece boabele sale nu sunt foarte grase și permit o exfoliere ușoară. În plus, zahărul îl găsim în toate casele, deci este un ingredient ușor de procurat.

Lamâia este un fruct foarte comun, care poate fi localizat cu ușurință în orice magazin alimentar sau supermarket. Prin urmare, ingredientele care trebuie utilizate pentru această mască sunt de bază.

Beneficiile lămâii în sfaturile de frumusețe sunt variate. Funcționează împotriva acneei, deoarece este un antibacterian, dar servește și pentru unificarea tonusului pielii și lupta împotriva petelor solare.

În plus, măștile care au ca ingredient principal lămâia sunt potrivite pentru tenul mixt sau gras.

 

O lingură de zahăr și o lămâie

 

O lingură de zahăr și o lămâie sunt singurele ingrediente de care aveți nevoie pentru această mască. Trebuie să mai aveți un bol de amestecare și o dischetă din bumbac pentru a vă aplica pe față amestecul. Rezultatul final va fi mai mult lichid decât cremos și turnându-l folosind doar degetele este mai complicat.

Stoarceți sucul unei lămâi și adăugați zahărul. Amestecați bine și vei avea masca ta. Dacă doriți să creșteți puterea de exfoliere, creșteți cantitatea de zahăr sau folosiți zahăr brun.

Aplicați amestecul pe piele, ajutându-vă de discheta din bumbac și efectuați mișcări circulare cu degetele. Lăsați să acționeze câteva minute (nu depășiți 15 sau 20) și îndepărtați cu apă.

Dacă aveți pielea sensibilă, este posibil să nu fie cea mai bună mască pentru dvs. Există o altă alternativă la această mască la care se adaugă ulei de măsline la rețetă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel