Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Amestecă un ou cu ulei de măsline și aplică pe șuvițe. Vei avea un păr sănătos și strălucitor rapid și cu bani puțini
WhatsApp
Tot mai multe persoane se plâng de căderea părului, asă că ne-am gândit să prezentăm un remediu extrem de eficient cu care putem soluționa problema. Acest remediu are efect întăritor și regenerator pentru păr. Tratamentul trebuie efectuat o dată pe săptămână, dar rezultatele se vor observa de la prima utilizare. Pentru a avea o podoabă capilară de care să fii mândră nu înseamnă că este nevoie să faci cheltuieli excesive.    
Amestecă un ou cu ulei de măsline și aplică pe șuvițe. Vei avea un păr sănătos și strălucitor rapid și cu bani puțini

Pe lângă produsele (șampon, balsam/mască, ulei, ser, cremă) pe care le folosim exclusiv pentru tipul de scalp și păr, există și câteva  ingrediente  din bucătărie, care ne ajută să strălucim la propriu. Cu toții știm care sunt beneficiile uleiului de măsline și ale oului. Ambele produse sunt bogate în grăsimi, lucru care le transformă în hidratante naturale.

Zdrobește usturoi și amestecă cu puțin gaz lampant și ulei de ricin. Aplică pe păr și așteaptă o oră. Vei fi uimit de rezultat

 

Proteina din gălbenușul de ou contribuie la întărirea firului de păr, ceea ce în timp o să te ajute să nu mai suferi de „căderea de păr”. Uleiul de măsline este plin de grăsimi benefice și îi oferă strălucire. În același timp, uleiul de măsline hrănește scalpul și îl hidratează, lucru care te poate ajuta în lupta cu mătreața.

Mască cu ou și ulei de măsline:

Se iau două ouă și două linguri de ulei de măsline. Se separă gălbenușurile de albușuri și se folosesc doar gălbenușurile. Gălbenușurile de ou se pun într-un bol și se amestecă cu uleiul de măsline, până se obține o pastă cremoasă. În cazul în care părul este lung, se adaugă o lingură în plus de ulei de măsline, altfel, pentru părul scurt se poate pune doar o lingură de ulei.

Înainte de a folosi masca părul trebuie spălat cu șampon și uscat cu prosopul. Pasta se aplică pe părul umed, de la rădăcini până la vârfuri, întinzând amestecul uniform, după care te poți pieptăna.

Pregătește maioneză și apoi toarn-o pe cap. Pare greu de crezut, dar va face minuni pentru părul tău!

Poți prinde părul lejer într-un coc și îl poți acoperi cu un prosop. După 20 de minute, părul se spală cu șampon, de două ori, se clătește bine pentru a scăpa de excesul de ulei. Apa nu trebuie să fie fierbinte, pentru că, în caz contrar, gălbenușul de ou se va întări și va fi mai dificil de scos din păr. 

 

Mască pe bază de bere și gălbenuș de ou pentru părul gras

 

Se amestecă 100-150 ml de bere cu gălbenușul de ou într-un blender.  Aplicați amestecul pe păr, aplicați-l pe scalp. Înfășurați părul într-o folie alimentară, un prosop dacă doriți.

Lasă masca pe păr timp de aproximativ 30 de minute. Clătiți cu șampon și apă caldă. Puteți să o faceți de două ori. Important! Berea neagră este potrivită doar pentru brunete și femei cu părul negru! Blondele pot găsi o nuanță caracteristică nedorită pe păr după mască.

 

Măști de păr pentru iarnă

 

Pentru a îmbunătăți efectul oricărei măști de păr, se recomandă să vă înfășurați părul într-un prosop și într-o folie alimentară pe durata tratamentului. Căldura favorizează o mai bună penetrare a substanțelor benefice în păr, ceea ce înseamnă că rezultatul va fi mai impresionant după prima procedură!

Câteva măști de păr de iarnă pe care le poți încerca chiar astăzi! Majoritatea ingredientelor sunt ușor de găsit în frigiderul dumneavoastră sau la supermarketul ori farmacia de lângă casă. Nu-ți fie teamă să experimentezi - găsește-ți singură mască pe care părul tău abia așteaptă să o vadă!

 

Gelatină în loc de Botox: Masca pe care o faci rapid acasă și care îți va face pielea perfectă. Cosmetologii ar fi vrut să nu afli secretul!

 

Mască pe bază de maioneză: Pare greu de crezut, dar va face minuni pentru părul tău!

După ce pregătiți maioneza, o întindeți uniform pe toată lungimea părului, acordând atenție la rădăcini. Puteți folosi și maioneză gata preparată, din supermarket. Se lasă să acționeze timp de 15 minute. Clătiți cu apă caldă și șamponați. Dacă este necesar, repetați procedura de spălare de două ori.

 

Mască pentru orice tip de păr cu ulei de cocos

Se încălzește uleiul de cocos și se amestecă până la omogenizare.  Aplicați uleiul pe păr, evitând rădăcinile. Masca funcționează foarte bine fără nicio izolație, dar vă puteți înfășura părul într-un prosop pentru comoditate. Puteți ține o mască cu ulei de cocos de la 10 minute la 10 ore - fără restricții dacă sunteți acasă și nu vă grăbiți.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel