Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Amestecă sucul unei jumătăți de portocală cu miere. După ce încerci această mască, nu vei mai putea trăi fără ea
WhatsApp
Portocala este foarte sănătoasă și are un miros grozav! Dar aceste lucruri le știm deja. Că este un dar al naturii pentru pielea ta, poate că nu știți. Portocalele, pe lângă faptul că sunt foarte benefice pentru corpul nostru, au multiple avantaje ca tratament de înfrumusețare. Uneori uităm că la îndemână avem produse naturale cu proprietăți deosebite, dar, îți vom spune câteva idei simple pentru a le folosi și pentru a arăta strălucitoare. Încercați-le și spuneți-ne care sunt rezultatele!
Amestecă sucul unei jumătăți de portocală cu miere. După ce încerci această mască, nu vei mai putea trăi fără ea

Portocalele sunt bogate în vitamina C și conțin carbohidrați și minerale foarte apreciate, precum calciu, fosfor sau magneziu. Dar, la atributele sale diverse și bine cunoscute pentru sănătatea și bunăstarea generală a corpului și minții, trebuie să adăugăm și scopurile sale estetice, care nu sunt puține.

Încearcă și Amestecă o lingură de miere cu o lingură de mălai. Un truc fantastic și ieftin la care nu te-ai fi gândit!

Pentru a beneficia de ele, ar trebui să aveți la îndemână o  portocală sau suc din portocală o dată pe zi. Numai cu asta, veți crește producția de colagen și elastină în corpul dvs., ceea ce se traduce printr-o piele mai hidratată, fermă și elastică. De asemenea, ajută la reînnoirea rapidă și eficientă a celulelor. Portocala este un element de bază pentru a te simți bine în exterior și în interior.

 

Cum faci propriul ulei esențial de portocală

 

Dacă doriți să aveți pielea, atât a feței, cât și a corpului, netedă ca mătasea, trebuie doar să extrageți uleiul natural de portocală. În plus, datorită valorilor sale ridicate de acid hialuronic, va ajuta și la prevenirea cojirii pielii și a acneei. Aceste uleiuri sunt foarte apreciate în industria cosmetică și pot fi utilizate atât în ​​masaj, cât și în aromaterapie. Nu mai aveți nevoie de alte motive pentru a trece la treabă.

Cum se face uleiul esențial de portocale?

Luați o sticlă cu închidere etanșă și puneți în ea coajă de portocală. Îndepărtați bine partea albicioasă din spate și lăsați cojile să se usuce câteva zile, apoi adăugați vodcă în sticlă, închideți-o și agitați bine pentru câteva secunde. După aceasta, păstrați vasul într-un loc răcoros și întunecat pentru a macera timp de o săptămână. Repetați agitarea o dată pe zi. După acest timp, strecurați vodca și portocalele și lăsați din nou recipientul cu lichidul pentru a se ventila câteva zile și tot alcoolul se va evapora complet. Odată ce este gata, îl puteți folosi după cum doriți. 

 

Cojile de portocală nu se mai aruncă

 

Totul este folosit din portocală. Și când spunem că totul, chiar totul. Nu numai sucul său ne interesează, cojile vor fi utile pentru a preveni și a opri acele prime riduri care ne îngrijorează atât de mult. De asemenea, va servi ca antioxidant și regenerator al pielii, deoarece acționează împotriva oxidării naturale și își recuperează rapid aspectul bun.

Vezi și Răzuiți un măr, adăugați o lingură de miere și lăsați amestecul să acționeze 15 minute. Un truc magnific!

Ce poți face cu ele?

Trucul pe care îl vom învăța acum poate fi făcut de oricine. Pur și simplu trebuie să aplicați coaja de portocală pe zona deteriorată și să frecați bine pentru a curăța pielea. În acest fel veți elimina toate impuritățile. Dar nu numai asta. Veți fi interesat să știți că toate cojile au marele avantaj de a elimina urmele care apar de la soare și de a vă menține tonul pielii echilibrat. Nu mai aveți o scuză pentru a nu le folosi!

 

Un exfoliant pe bază de portocale

 

O altă modalitate de a folosi portocala ca produs de curățare este de a face un exfoliant natural. Cu el am primi un tratament de înfrumusețare foarte eficient și foarte ușor de pregătit acasă. Indiferent dacă aveți o piele sensibilă sau pur și simplu aveți nevoie de un plus de vitalitate în piele, cu următoarele sfaturi veți obține rezultate într-un timp foarte scurt.

Șmecheria?

Pregătește un exfoliant natural care va fi folosit pentru orice. Preparatul este simplu: stoarceți două pahare de suc de portocale și adăugați fulgi de ovăz până formează o pastă omogenă, asemănătoare cu o cremă. Odată gata, frecați-vă pielea cu ea și lăsați-o să acționeze câteva minute, apoi clătiți cu multă apă și repetați această rutină o dată pe săptămână. Există, de asemenea, o altă versiune pentru îndepărtarea pielii moarte și a rugozității enervante de la picioare, coate sau genunchi. Preparatul este la fel de ușor, cu trei linguri de suc, o cană de zahăr și două linguri de ulei de cocos veți avea un exfoliant perfect pentru a restabili textura netedă în aceste zone. Va părea un miracol!

 

Vei avea portocale chiar și la baie

 

O altă modalitate foarte rapidă și eficientă de a profita de beneficiile acestui fruct este folosirea acestuia ca relaxant natural în cadă. Vă va ajuta să atenuați stresul zilnic și, în plus, vă va revitaliza pielea corpului. După o baie bună, te vei simți ca nou!

Citește și Fierbeți un cartof, adăugați lapte și miere. Lasă amestecul să acționeze câteva minute. Un truc cu efect spectaculos!

Cum ar trebui să fie baia?

În primul rând, este esențial să puneți muzică de fundal și să aveți o lumină slabă. Pregătiți cada cu apă caldă sau fierbinte - o chestiune de gust - și turnați în ea sucul a 12 portocale proaspăt stoarse și câteva resturi de coji pentru a le exfolia în timp ce faceți baie. Intrați în cadă și relaxați-vă. Dar, fii atent cu timpul, nu este indicat să depășești 20 de minute!

 

Mască multifuncțională

 

Pentru a atenua consecințele acneei, pentru a ilumina fața, pentru a reîmprospăta și a menține o hidratare adecvată a pielii, pentru iritații minore. Când încercați această mască facială pe bază de portocală, nu veți mai putea trăi fără ea. În funcție de nevoile dvs., puteți face diferite tipuri de compoziții, iar rezultatele vor părea incredibile în toate cazurile.

Elaborarea?

Cea mai simplă și de bază pentru toate tipurile de piele este amestecarea sucului unei jumătăți de portocală cu câteva linguri de miere. Noaptea, înainte de culcare, aplică crema care se formează pe față și gât, lăsând-o să acționeze 15 minute. Efectele sunt imediate. Când îndepărtați, veți vedea și veți simți cum pielea dvs. își recapătă hidratarea și strălucirea pierdute. Este o minune!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel