Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Amestecă lapte de cocos cu morcovi și apoi toarnă mixtura pe păr: Un truc genial, al cărui efect te va șoca
WhatsApp
Ce se întâmplă dacă amesteci laptele cu morcov? Trebuie să le omogenizezi bine și să-ți masezi scalpul cu ele. Iată care sunt beneficiile și care sunt diferențele observate după utilizare?
Amestecă lapte de cocos cu morcovi și apoi toarnă mixtura pe păr: Un truc genial, al cărui efect te va șoca

Îngrijirea părului este un aspect foarte important, deoarece o mare parte din timp spune că fiecare persoană investește în îngrijirea personală. Și, bineînțeles, nimănui nu-i place să vadă în toată casa smocuri de păr care cad de pe scalp. Deși este greu de acceptat la început, trebuie să acționăm în consecință pentru a ne întări părul. 

Probabil că ai citit sau ai auzit despre proprietățile ultra-benefice ale morcovului pentru stimularea creșterii părului, dar suntem siguri că acest nou remediu natural îți va oferi mult mai mult odată ce îl combini cu laptele de cocos.

CARE SUNT PROPRIETĂȚILE LAPTELUI DE COCOS?


Nuca de cocos conține cantități mari de vitaminele B, C și E, fier, magneziu, calciu, seleniu, fosfor, proteine, aminoacizi, oligoelemente și săruri minerale. Aceste componente sunt esențiale pentru a accelera creșterea părului dumneavoastră.

CARE SUNT PROPRIETĂȚILE MORCOVILOR?


Potrivit datelor Fundației Spaniole de Nutriție (FEN), morcovii sunt o sursă de vitaminele A, B, C și K și de carotenoizi. În cantități mai mici, conține vitamina B6, C și minerale precum fier, iod și potasiu. Aceste ingrediente ajută la stimularea creșterii părului, întăresc foliculii de păr și protejează coama de razele ultraviolete ale soarelui.

Amestecă lapte de cocos cu morcovi și apoi toarnă mixtura pe păr: un truc genial


Multe dintre doamne și domni doresc din ce în ce mai mult să facă diverse tratamente cosmetice sau de podoabă capilară acasă. Acest lucru este bun și din punct de vedere al ingredientelor organice pe care le folosiți și le alegeți, dar și din punct de vedere al bugetului care este cu siguranță redus.

Vizitele la salon pot fi costisitoare, mai ales dacă este vorba de tratamente care îți vor readuce părul la viață. Sigur, multe dintre ele sunt benefice și te ajută după câteva vizite la salon, dar ai la dispoziție și o variantă mai ieftină și mai simplă acasă.

Poate că mulți nu știu, dar amestecul dintre morcov și lapte este foarte util pentru păr. Pentru întreaga procedură, aveți nevoie de două ingrediente pe care toată lumea de acasă le are cu siguranță. Mai jos sunt prezentate preparatele și beneficiile pe care le oferă fiecare dintre ele. Iată cum să o faci!

ingrediente

- 1 pahar de lapte de cocos
- 1 morcov.

Lapte de cocos și morcov, pentru păr: Un truc genial, care te va șoca


Se taie morcovul în bucăți mici și se pune în blender. Pentru a face amestecul omogen, coborâți capacul aparatului și mai amestecați de câteva ori între rundele de mixare. Adăugați laptele și lăsați câteva secunde până când soluția de păr se odihnește.

Puneți totul pe scalp cu un simplu masaj, așteptați 10 minute, apoi aplicați masca pe lungimi și lăsați capul acoperit timp de 30 de minute, apoi spălați-vă cu șamponul pe care îl folosiți de obicei. Cum vă ajută?

Morcovul întărește părul datorită vitaminei A, iar laptele îi dă strălucire și îl face mai fin. Nu vei vedea diferența dacă aplici masca o singură dată, așa că trebuie să repeți procesul cel puțin o dată la 15 zile, pentru ca părul tău să se obișnuiască cu ea. Dacă aveți părul foarte slab și se rupe repede, aplicați soluția organică o dată sau de două ori pe săptămână.

O mască ce conține ouă și ulei de măsline este foarte utilă. Ambele întăresc părul și îi redau strălucirea. De asemenea, nu trebuie să exagerezi cu această mască, așa că ar trebui să o folosești cel mult de două ori pe săptămână, pentru a nu-ți sensibiliza părul.

Înainte de a o aplica pe păr, nu uitați că acesta trebuie să fie curat pentru a absorbi mai bine substanțele nutritive ale măștii. Folosiți-l de la rădăcină până la vârfuri cu masaje circulare ușoare.

La final, puneți o cască termică, astfel încât căldura să ajute tratamentul pentru păr să pătrundă mai bine în scalp. Vă sugerăm să faceți acest lucru o dată pe săptămână.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel