Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Amestecă jumătate de cană de zaț proaspăt de cafea cu două linguri de ulei de măsline. Face minuni pentru tine
WhatsApp
Pe langa efectele energizante, cafeaua ne oferă și alte beneficii, cum ar fi cele cosmetice. Și ar fi pacat să nu folosi acest ingredient naturist în diverse rețete de înfrumusețare. Poți să îți prepari singură produse cosmetice cu zaț de cafea pentru ten și pentru corp.  
Amestecă jumătate de cană de zaț proaspăt de cafea cu două linguri de ulei de măsline. Face minuni pentru tine

Cu zațul de cafea poți prepara unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru corp, care lupă cu celulita și pielea uscată.

Tratament minute pentru celulită: Amestecă într-un boc jumătate de cană de zaț de cafea proaspăt și cald cu 1-2 linguri de ulei de măsline. Aplică această pastă peste zonele problemă, masând circular câteva minute. După aceea, înfășoară-te în folie de plastic și lasă tratamentul să își facă  efectul timp de 15-20 de minute. Clătește-te bine și aplică o crema hidratantă.

 

Trucuri secrete de la bunica: Ai nevoie doar de o lingură și vei scăpa, ca prin minune, de cearcăne

 

Loțiune de corp cu cafea: Din zațul de cafea poți obține o loțiune pentru corp. Efectele ei te vor încânta și va deveni în scurt timp preferata ta.

Se ia o jumătate de cană de ceara mărunțită, o jumătate de cană de ulei de măsline ori de ulei de cocos, o jumătate de cană de unt de cacao, 350 ml de cafea fierbinte, câteva capsule de vitamina E uleioasă. Topește ceara și untul de cacao prin metoda la bain-marie, după care adaugă și uleiul folosit. Compoziția nu trebuie să fiarbă. Între timp, pregătește cafeaua. Amestecă mixul de unt și ulei cu cafea, ținând cont ca ambele compoziții trebuie să fie fierbinți. În timpul procesului de răcire, amesteca frecvent compoziția, astfel încât cafeaua să nu se separe. Spre final, adaugă capsulele de vitamina E. Produsul se păstrează în frigider și se folosește după duș.

 

Zaț de cafea: Secretul părului strălucitor și cu volum de invidiat. Cum să folosești restul de la cafea pentru a avea un scalp sănătos

 

Scrub cu cafea: Alt tratament cu zaț de cafea pentru corp la care poți să apelezi pentru a-ți îngriji pielea este și această rețetă de scrub. În urma exfolierii corpului cu acest gomaj, pielea ta va fi mai catifelata și mai fermă. 

Se ia o jumătate de cană de zaț de cafea, o jumătate de cană de zahăr brun, un sfert de cană de ulei de cocos, o linguriță de scorțișoară. Amesteca toate ingredientele uscate într-un bol, după care adaugă uleiul de cocos. Dacă acest ingredient este în stare solidă, topește-le. Depozitează scrub-ul într-un recipient care se închide etanș și folosește-l de două ori pe săptămână.

 

Bicarbonat de sodiu. ŞASE trucuri pentru casa ta! Munca în gospodărie va fi mai uşoară

 

Tratamentele cu zaț de cafea pentru ten si pentru corp vor face minuni pentru pielea ta. Nu ezita să apelezi la ajutorul acestor rețete naturiste și vei reuși să scapi de multe probleme.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel