Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Am găsit cea mai tare rețetă de tartă cu cremă de cafea. Nu ai nevoie de cuptor și e gata în doar câteva minute
WhatsApp
Daca ești în căutarea unui desert delicios, proaspăt, care se prepară foarte ușor, atunci trebuie să încerci această rețetă de tartă cu cremă de cafea.  
Tartă cu gutui și crumble de nuci: Desertul perfect pentru serile răcoroase de toamnă / (Foto ilustrativ: Pexels)

Ca să faci cea mai bună tartă cu cremă de cafea, nu ai nevoie de ingrediente speciale. O scurtă vizită la magazinul din colț ar trebui să fie suficientă. Pentru a face acest desert delicios, nu ai nevoie de cuptor.  

Ingrediente

 

Crustă:

o ceașcă și jumătate de de firimituri de biscuiți graham

1/4 cană de zahăr

6 linguri de unt nesărat, topit

Umplutură:

1 cană de smântână

1/2 cană de zahăr granulat

1/4 ceașcă de pudră de cafea instant

1 linguriță de esență de vanilie

1 lingură de gelatină pudră

1/4 ceașcă de apă rece

Topping:

1/2 ceașcă de frișcă bătută

2 linguri de zahăr pudră

1 lingură de cafea instant

Instrucțiuni

 

Cum faceți crusta: Într-un bol mediu, amestecați împreună firimiturile de biscuiți graham, zahărul și untul topit. Puneți amestecul pe fundul și pe părțile laterale ale unei forme rotunde de 20, 22 sau 24 de centimetri. Dați la frigider 20 de minute.

Faceți umplutura: Într-un castron mare, bateți împreună smântâna groasă, zahărul, pudra de cafea instant și extractul de vanilie până când se formează vârfuri tari.

Într-un castron mic separat, presărați pudra de gelatină peste apa rece și lăsați-o să stea timp de 5 minute pentru a se înmuia. Apoi, puneți castronul într-o cratiță cu 2,5 cm de apă clocotită, amestecând continuu până când gelatina s-a dizolvat complet.

Adăugați amestecul de gelatină dizolvat la amestecul de cafea și amestecați bine. Se toarnă amestecul în blatul pregătit pregătită.

Se prepară toppingul: Într-un castron mediu, bateți împreună frișca, zahărul pudră și pudra de cafea instant până când se formează vârfuri tari.

Se pune cu lingura toppingul de frișcă peste amestecul de cafea din tava de tartă, întinzând-o uniform.

Acoperiți tarta cu folie de plastic și dați-o la frigider pentru cel puțin 2 ore sau până se întărește.

Serviți tarta cu cremă de cafea răcită, decorată cu frișcă bătută suplimentară, dacă doriți.

Bucurați-vă de un desert delicios cu cafea fără coacere!

Poftă bună!

 

--------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt 
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g 
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G 

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
pixel