Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Alina Găitan, sexy-gardianul care i-a ÎNNEBUNIT pe englezi. Ziua la închisoare, seara la concursuri de miss
WhatsApp
O româncă stabilită în Marea Britanie face furori la concursurile de frumusețe la care participă în timpul liber, atunci când nu păzește deținuții periculoși de la o închisoare din Bristol. Alina Găitan lucrează de mai bine de doi ani la închisoarea din Bristol şi spune că participările la concursurile de frumuseţe o ajută să iasă din rutină. 

Presa din Marea Britanie scrie despre o româncă, ofițer de închisoare din Bristol, care are însă un imens succes în alt domeniu: cel al concursurilor de frumusețe. 

Alina Găitan are 28 de ani și se bucură de un real succes în Marea Britanie. Românca, ofiţer de închisoare în Bristol, participă cu mult succes şi la concursuri de frumuseţe, relatează jurnaliștii de la Bristol Post.

În luna martie, Alina a fost desemnată Miss Bristol Inspiration 2019, urmând ca în această lună să reprezinte oraşul la finala Miss Inspiration 2019.

Alina mărturisește că a ales să lucreze în penitenciar pentru a-i călca pe urme tatălui său, care a fost şi el ofiţer de închisoare. Totodată, românca spune că această meserie îi permite să ajute într-un fel oamenii.

Românca este licenţiată în economie şi vorbeşte fluent şase limbi: română, engleză, franceză, italiană, spaniolă şi portugheză.

(w670) 

(w670)

(w670)

sursa foto: bristolpost.co.uk

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel