Publicitate
Profesorul dr Pavel Chirilă, invitat în cadrul emisiunii "Voi cu Voicu", de la Antena 3, a vorbit despre pericolele alimentare ce ar trebui evitate.
"Abuzul de proteină de origine animală favorizează apariția cancerului. Veți vedea că poporul român mănâncă cu 23% mai mult salam decât media europeană. Popor sărac, cu nivel de trai scăzut, dar nu renunță la salam. Salamul are niște săruri care sunt cancerigene. Scriu toate studiile. Totuși, oamenii continuă să mănânce. Și chiar mai mult decât în țările vecine. E suficient să reduci proteina animală la una-două zile pe săptămână, e suficient să renunți la preparate din carne și ai eliminat un factor foarte important", a spus Pavel Chirilă.
[citeste si]
Semnal de alarmă pentru femei
"Dacă abuzul de carne stimulează cancerul, abuzul de zahăr, în special la femei, face să crească nivelul de estrogeni în sânge, dereglează în felul acesta raportul dintre estrogeni și progesteron și toate femeile care abuzează de zahăr fac mult mai ușor cancere de sân, de ovar, de col uterin, cancerele în sfera genitală", a spus, la Antena 3, Chirilă.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News