Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Aleșii și-au făcut capelă ortodoxă în Parlament. Ciolacu: "Un loc de reflecţie pentru cei care activează în Parlamentul României"
WhatsApp
Aleșii și-au făcut capelă ortodoxă în Parlament. Lucru bizar considerat de unii, având în vedere că în curtea parlamentului există Catedrala Mântuirii Neamului. Marcel Ciolacu spune că e "un loc de reflecţie pentru cei care activează în Parlamentul României".
Liderii coaliției la sfințirea Capelei de la Parlament

Premierul Marcel Ciolacu a evidenţiat, luni, după sfinţirea Capelei ortodoxe din Palatul Parlamentului, că aceasta reprezintă "mărturia rolului crucial" pe care spiritualitatea îl are în viaţa cotidiană.

"Am deosebita onoare să particip la un moment istoric marcat de binecuvântarea Capelei ortodoxe din Parlamentul României de către Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, a cărui dăruire, tenacitate şi energie neobosită în realizarea binelui comun m-a inspirat întotdeauna şi mi-a oferit privilegiul unei colaborări sincere şi temeinice în beneficiu întregii societăţi româneşti", a spus Ciolacu.

El l-a felicitat pe preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, pentru iniţiativa de înfiinţare a unei capele ortodoxe în forul legislativ al ţării.

"Această capelă reprezintă atât un loc de închinare şi reflecţie pentru cei care activează în Parlamentul României, cât şi un simbol al valorilor noastre naţionale. Într-o lume în care credinţele şi valorile tradiţionale sunt adesea trecute în plan secund, această capelă este mărturia rolului crucial pe care spiritualitatea îl are în viaţa noastră cotidiană. În final, această capelă nu este doar un loc de linişte şi refugiu în faţa provocărilor şi tensiunilor zilnice, ci un simbol al angajamentului nostru faţă de valorile naţionale. Sper că acest spaţiu sacru îi va inspira şi îi va întări pe toţi cei care îi trec pragul, aducând lumină şi înţelepciune în călătoria noastră comună spre binele întregii societăţi. Aşa să ne ajute Dumnezeu!", a adăugat Ciolacu, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel