Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ai rămas în pană de produse de curățare? Nu te grăbi să fugi la cumpărături. Le poți înlocui cu pasta de dinți!
WhatsApp
Toată lumea știe că pasta de dinți îți curăță dinții și îți luminează zâmbetul, dar știai că poate face același lucru pentru multe produse din casă? Pasta de dinți non-gel, care este de obicei de culoare albă și lăptoasă, poate fi folosită ca produs de curățare pentru a da strălucire, a deodoriza și a curăța mizeriile din casă. 

Pasta de dinți este unul dintre acele obiecte de uz casnic obișnuite care se întâmplă să funcționeze în alte moduri ciudate. Deoarece este un lucru care se găsește mereu la îndemână, este un substitut excelent atunci când vă lipsește un produs de curățare sau o unealtă de care ați putea avea nevoie.

Probabil că aveți deja mai multe tuburi prin casă, deci nu este nevoie să ieșiți și să cumpărați mai multe produse de curățare, care pot conține substanțe chimice mai dure. 

 

Curăță chiuveta

 

Este firesc să scăpați câteva bucăți de pastă de dinți în chiuveta din baie în timp ce vă spălați pe dinți. Data viitoare când se întâmplă acest lucru, profitați de ocazie pentru a curăța chiuveta. Frecați acele picături rătăcite de pastă de dinți cu un burete, un prosop de hârtie sau chiar cu degetul, va străluci imediat.

 

Dezaburește oglinda

 

O oglindă aburită poate fi o mare bătaie de cap atunci când aveți nevoie de ea pentru a vă pregăti după ce ați făcut un duș. Dacă frecați oglinda cu o pastă de dinți non-gel și apoi o ștergeți chiar înainte de a folosi dușul, veți împiedica aburul să se agațe de ea. Astfel, nu trebuie să pierdeți timp prețios așteptând ca baia să se aerisească.

 

2. Ai rămas î... (atikah-akhtar-5ma8wejdtl0-unsplash.jpg)

 

Lustruirea pantofilor

 


Pasta de dinți poate lumina o pereche veche de adidași într-o clipă. Puteți folosi chiar și o periuță de dinți veche pentru a freca cu adevărat șireturile și tălpile de cauciuc ale pantofilor. Ștergeți pantofii cu o cârpă umedă după aceea și sunteți gata să alergați.

 

 

Curăță fierul de călcat

 


Nimic nu este mai rău decât să calci o cămașă curată doar pentru a o murdări din cauza acumulărilor de praf de pe fundul fierului de călcat. Din fericire, un fier de călcat murdar poate fi curățat cu pastă de dinți. Cu fierul de călcat rece și scos din priză, frecați partea de jos cu pastă de dinți pe o cârpă și ștergeți suprafața. Simplu, dar eficient!

 

Ștergeți petele de la creion de pe perete

 


Copiii tăi sunt un pic prea creativi cu desenele lor? O perie de frecat și puțină pastă de dinți este modalitatea perfectă de a îndepărta petele de creion ceros de pe pereți fără a afecta vopseaua. Și pentru că procedeul este simplu și non-toxic, îi puteți pune chiar și pe cei mici să frece singuri mizeria.

 

 

3. Ai rămas î... (shali-kj1a3wta7qy-unsplash.jpg)

Îndepărtați urmele de apă de pe mobilă

 


O băutură rătăcită la o petrecere poate lăsa urme de apă inestetice pe mobila din lemn masiv. Combateți acest lucru frecând ușor pasta de dinți pe pată, până când aceasta se atenuează sau dispare. Nu frecați zona prea mult timp, deoarece puteți decolora restul lemnului.

 

Lustruiește Metalul 

 


Mizeria și murdăria se pot acumula ușor pe obiectele din metal, pe aparatele cromate și pe butoanele ușilor. Pasta de dinți poate lumina și curăța ușor aceste suprafețe într-o clipă. Pur și simplu frecați cu o cârpă umedă, apoi spălați-le pentru o strălucire strălucitoare.

 

 

Poate salva chiar și DVD-uri vechi

 


Un DVD zgâriat nu reprezintă sfârșitul colecției dumneavoastră de filme. Este posibil să vă salvați filmul preferat dacă aplicați o cantitate mică de pastă de dinți pe zgârietură și frecați discul în cercuri cu un prosop moale. Ștergeți excesul cu un prosop ușor umed și sunteți gata să apăsați play.

 

Îndepărtează mirosul neplăcut

 


Pasta de dinți are un mod magic de a elimina mirosurile puternice din recipientele de plastic pentru depozitarea alimentelor. Scăpați de mirosul urât întinzând puțină pastă de dinți, frecând și spălând rezidurile în canal.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel