Ingrediente:
- 300 grame brânză tare
- 1 ou
- 30 grame de făină de grâu
- 70 mililitri ulei vegetal.
Cel mai moale și pufos pandișpan cu vanilie. Toate secretele pentru a-ți ieși perfect
Pentru a începe această rețetă, trebuie mai întâi să pregătim cele patru ingrediente pentru batoanele din brânză. După ce le-am pus pe toate pe masa de lucru, răzuim brânza prin răzătoarea fină. Apoi, adăugăm făina și oul și amestecăm totul foarte bine.
Când totul este bine amestecat și compoziția a devenit omogenă, formați batoanele din brânză.
După ce le-ați format, prăjiți-le în ulei vegetal până se rumenesc. Le scoatem pe hârtie absorbantă și sunt gata!
Crochetele cu brânză sunt un aperitiv fierbinte spectaculos făcut din pâine, brânză, ouă și lapte.
Ingrediente:
- 300 de grame de pâine albă (fără crustă)
- 1 pahar cu lapte
- 2 ouă
- 100 de grame de brânză
- o legătură de mărar
- scorţişoară
- sare
- pesmet.
Mai întâi va trebui să tăiați pâinea albă în cuburi. Când este gata tăiată, pune pâinea într-un castron adânc, toarnă lapte și lasă 15 minute.
După ce au trecut cele 15 minute, frământați pâinea cu o furculiță și introduceți 1 ou. Adăugați brânza rasă, sare, scorțișoară și amestecați bine.
Din compoziția pregătită facem bile. Scufundați-le într-un ou bătut cu mărarul tocat. Rulați prin pesmet și prăjiți crochetele de brânză până se rumenesc, într-o cantitate mare de ulei.
Puneți crochetele de brânză pe un șervețel astfel încât uleiul în exces să fie absorbit.
Din cartofi și tocătura faci minuni. Oaspeții se vor linge pe degete
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News