Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Adrian Solomon (PSD), după ce a refuzat să poarte mască într-un fast-food: "Nu este nimic adevărat!"
WhatsApp
Deputatul PSD Adrian Solomon a negat că ar fi fost amendat marți dimineață pentru că ar fi refuzat să poarte mască de protecție într-un fast-food din sectorul 3. „Am fost legitimat și atât. Dacă voi primi vreun proces verbal, îl voi contesta în instanță”, a declarat Solomon.
captura video Realitatea PLUS

„Nu este nimic adevărat în comunicatul Poliției. Am fost legitimat și atât. Dacă voi primi vreun proces verbal, îl voi contesta în instanță, iar Poliția va trebui să demonstreze ce spune în comunicatele ei”, a declarat pentru Mediafax deputatul PSD Adrian Solomon.

Potrivit unor surse judiciare, deputații Adrian Solomon și Ioan Stativă au fost amendați, marți dimineața, de polițiștii din Capitală, după ce au refuzat să poarte mască de protecție într-un fast-food din sectorul 3 și au făcut scandal.

Conform unui comunicat de presă al Poliției Capitalei, marți dimineața polițiștii au fost solicitați de agenții de pază ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, după ce un bărbat care se afla în interiorul localului a refuzat să poarte mască și a devenit recalcitrant. În timpul discuțiilor purtate de polițiști cu bărbatul, acesta le-a adresat expresii jignitoare și a avut o atitudine sfidătoare. Acesta era însoțit de un alt bărbat care a avut un comportament similar. Polițiștii i-au sancționat pe cei doi bărbați cu două amenzi în valoare totală de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel