Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Adrian Năstase, replică în scandalul „celor doi deputati PSD bonomi - grăsuti și cu chelie“: „În locul lor, ASTA aș fi făcut“
Adrian Năstase vorbește, într-o postare pe blogul său, despre scandalul celor doi deputați PSD petrecut la o șaormerie, dând de înțeles că acest scandal  i-ar fi scos imediat de pe lista partidului la următoarele alegeri.

„A inceput pre-campania electorală. Este important cine construieste agenda media si cu ce teme. Guvernul Orban  se atasează tot mai mult de coronavirus, pe care il doreste impachetat in continuare in diverse „stări” (de urgentă, de alertă, etc) pentru a controla agenda zilei si „carantinarea” opozitiei.

Scandalul măstilor de protectie – de proastă calitate dar scumpe – a perturbat oarecum această strategie. Pare că a fost un act de coruptie necesar si util pentru tară.

Totusi, pentru a acoperi micul zumzet mediatic declansat de această operatiune „specială”, a fost declansat, prin mai multe site-uri de stiri si televiziuni, „mega-scandalul” celor doi deputati PSD bonomi (grasuti si cu chelie) care au cotropit, in miez de noapte, fără măsti, o saormerie. Acolo, vajnicii apărători ai ministrului PNL de la interne au intervenit operativ si i-au amendat. In apel, cei doi deputati au mai primit cate o amendă.

 La stiri, filmuletul respectiv bate imaginile cu inundatii sau căderea guvernului din Franta. De două zile, PSD se ocupă să explice că cei doi nu au avut mandat de la partid pentru a merge să consume saorma in Centrul (istoric) vechi al Capitalei.

In locul lor, as fi anuntat, sec, imediat, că după alegerile parlamentare cei doi vor avea mai mult timp să meargă noaptea la saormerie si să se certe Mustafa.

Iar apoi as fi revenit la temele economice si sociale critice ale acestei perioade”, notează Adrian Năstase, pe blogul său.

[citeste si]


Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
10 aug 2020, 23:53
DCMedical.ro
11 aug 2020, 00:50
DCBusiness.ro
10 aug 2020, 23:19
DefenseRomania.ro
10 aug 2020, 15:46
DCBusiness.ro
10 aug 2020, 23:19
DefenseRomania.ro
10 aug 2020, 15:46
DCNews.ro
10 aug 2020, 23:53
DCMedical.ro
11 aug 2020, 00:50