Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Adrian Năstase, MESAJ după APELUL pentru reformare: „PSD continuă în ciuda greșelilor făcute. Trebuie să vină tineri”
WhatsApp
Adrian Năstase a lansat astăzi un apel către social-democraţi pentru reformarea PSD, în contextul pierderii alegerilor europarlamentare. 

„PSD a trecut prin diferite crize. E momentul, după alegerile europarlamentare, să se facă o analiză, dar mai ales să se ia decizii și să se treacă la acțiune. Am spus foarte clar că eu nu am încurajat și nu încurajez ideea creării unui nou partid, dar cred că e important să trecem dincolo de această tăcere vinovată a simpatizanților PSD și să arătăm că sprijinim ideea unui echilibru politic în țară, care acum e afectat de această creștere a unei drepte radicale, uneori cu creșteri talibane.

Citește și Adrian Năstase, miscare neașteptată în PSD, după pierderea alegerilor

Eu cred că e important să echilibrăm viața politică prin existența unui partid puternic de stânga, o social-democrație capabilă să ofere și formule de guvernare moderne, legate de obiectivele europene și euroatlantice. PSD continuă în ciuda greșelilor făcute, în ciuda rezultatelor dezastruoase din ultima vreme. Continuă să fie o speranță pentru foarte mulți oameni din România. Anumite persoane trebuie să facă un pas în spate, trebuie să vină tineri", a declarat Adrian Năstase la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel