Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Adrian Năstase dă cărțile pe față: „M-am întâlnit de două ori cu Viorica Dăncilă înainte de Prezidențiale“
Fostul prim-ministru și fostul președinte PSD Adrian Năstase a acordat un interviu, în exclusivitate, pentru Evenimentul zilei, în cadrul emisiunii „Întrebări esențiale”, realizată de jurnalistul Dan Marinescu.
adian_nastase_viorica_dancila

„Erau mulţi la pământ după ce au mers cu candidatura Vioricăi Dăncilă la prezidenţiale. Ştiţi ce am spus atunci. I-am spus Vioricăi Dăncilă că va fi ţap ispăşitor. M-am întâlnit atunci de două ori cu Vioria Dăncilă şi i-am spus că, în opinia mea, era importantă păstrarea majorităţii parlamentare şi o relaţie care să fie de colaborare în Parlament cu ALDE şi PRO România şi o candidatură care nu mai putea să vină în mod serios, cu două luni înainte de alegeri, din partea  PSD-ului, dar si acceptarea candidaturii lui Tăriceanu, chiar dacă el nu câştiga. Viorica Dăncilă mi -a spus ca este conştientă de aceste lucruri. Dar ea a acceptat să meargă pe mâna unora din partid, care din anumite raţiuni, spuneau  că cel mai mare partid din lume nu poate să nu aibă propriul candidat. Nu a fost o idee bună şi ea plăteşte pentru asta“, a relatat Adrian Năstase la emisiunea „Întrebări esențiale”, realizată de jurnalistul Dan Marinescu.

 

Citeşte şi:  Adrian Năstase: „PSD nu are o autoritate puternică centrală. L-am sunat pe Ponta...“

 

„Partidele de stânga ar trebui să înţeleagă acest lucru. Păcatul original îl reprezintă moţiunea Roman în cadrul FSN-ului, atunci când FSN-ul, care avea 78% la alegeri, s-a spart în FDSN şi FSN şi împreună au avut circa 50%. Spargerea partidului atunci nu a mai oferit o majoritate suficientă pentru un guvern autonom“, a mai spus Adrian Năstase.

[citeste si]

 

 


Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
10 aug 2020, 23:53
DCMedical.ro
11 aug 2020, 00:50
DCBusiness.ro
10 aug 2020, 23:19
DefenseRomania.ro
10 aug 2020, 15:46
DCBusiness.ro
10 aug 2020, 23:19
DefenseRomania.ro
10 aug 2020, 15:46
DCNews.ro
10 aug 2020, 23:53
DCMedical.ro
11 aug 2020, 00:50