Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Adio Vouchere de Vacanță în 2021. Anunțul făcut de Orban
WhatsApp
Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat, luni că, în ședința coaliției guvernamentale, s-a discutat construcția bugetului pentru acest an șiadoptarea de măsuri pentru restrângerea cheltuielilor, precizând că voucherele de vacanță nu vor mai fi emise în 2021.
romania_munte

„Rămân valabile voucherele de vacanță care au fost emise anterior și care pot fi folosite în cursul anului 2021. Nu se emit noi vouchere de vacanță, pentru că sunt vouchere de vacanță care sunt valabile în cursul anului 2021", a declarat Ludovic Orban luni la Parlament, potrivit Ziare.com.

El a mai spus că a existat o decizie cu privire la sporul de 30% pentru prefecturi care nu va mai fi plătit odată cu adoptarea legii bugetului de stat pentru 2021.

„Am discutat să se facă o analiză amplă a tuturor tipurilor de sporuri, dar nu am luat o decizie legată de sporuri deocamdată. Urmează că pe baza acestei analize să se ia o decizie justă. Există o decizie legată de sporul de 30% care a fost dat prefecturilor și care nu se va mai plăti odată cu adoptarea legii bugetului de stat", a afirmat președintele PNL, întrebat dacă sporurile vor fi plafonate sau tăiate.

Guvernul pregătește adoptarea unei ordonanțe de urgență prin care vor fi eliminate o serie de sporuri, subvenții și indemnizații acordate angajaților din sectorul bugetar. Potrivit surselor guvernamentale prin această OUG ar fi vizată eliminarea voucherelor de vacanță, măsură prin care s-ar face economii la bugetul de stat de circa 1,2 miliarde de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel