Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
ACUZAȚII DURE: „Carmen Dan RECIDIVEAZĂ în folosirea ABUZIVĂ a funcției de ministru așa ca la MITINGUL din 10 august”
WhatsApp
Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, susține că ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan „recidivează în folosirea abuzivă a funcției de ministru de Interne împotriva unor cetățeni care protestează pașnic și trece de la folosirea forței împotriva lor, așa cum s-a întâmplat anul trecut la mitingul din 10 august”.

„Tupeu maxim. Carmen Dan recidivează în folosirea abuzivă a funcției de ministru de Interne împotriva unor cetățeni care protestează pașnic și trece de la folosirea forței împotriva lor, așa cum s-a întâmplat anul trecut la mitingul din 10 august, la amenințări cu plângeri penale care să-i bage în închisoare pe cei care huiduie împotriva lui Dragnea și a infractorilor din PSD.

Citește și Carmen Dan: "Asistăm la o campanie foarte agresivă. Din anii '90 nu a mai fost așa"

Dragnea, infractorule, inchipuirea a tot felul de amenințări pentru a vă apăra cu toate forțele de ordine pe care le aveți la dispoziție de revolta oamenilor cinstiți are un singur leac, votul cetățenilor din 26 mai, când românii vor vota pentru a scăpa România de infractori si de PSD. De ceea ce vă este frică, nu scăpați!”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel