Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Actrița Emel Atıcı a murit în cutremurul violent din Turcia. Echipa de producție a serialului „Mă numesc Zuleyha!”, în stare de șoc
WhatsApp
Actrița Emel Atıcı s-a stins din viață, în urma cutremurului care a avut loc în Turcia.    
Actrița Emel Atıcı a murit în cutremurul violent din Turcia. Echipa de producție a serialului Mă numesc Zuleyha, în stare de șoc

Echipa serialului „Mă numesc Zuleyha!” difuzat pe postul de televiziune Kanal D, este în stare de șoc.  Serialul „Mă numesc Zuleyha!” a avut parte de mult succes în Turcia și nu numai.

Casa de producție care a avut ideea acestui serial, a dat vestea tragică pe rețelele de socializare, cum că actrița, dar și fiica ei Hande Püryan Atici, au decedat, în urma dezastrului provocat în Turcia, în zona Adana.

„Suntem profund întristați de pierderea valoroasei actrițe Emel Aıcı, din serialul nostru Mă numesc Zuleyha și a fiicei sale, Püryan Aıcı, în dezastrul cutremurului din țara noastră. Ne exprimăm condoleanțe familiei Atıcı și tuturor cetățenilor noștri care și-au pierdut viața în cutremur, familiilor lor”, a transmis compania Tims&B.

Publicul din România a făcut cunoștință cu Emel Atıcı în distribuția serialul „Mă numesc Zuleyha”, în care a jucat între anii 2018-2022. Ea avea un rol episodic, deoarece participa și la alte proiecte în cadrul Teatrului de Stat din Adana, acolo unde a început o carieră, după terminarea studiilor la Facultatea de Teatru din cadrul Universității Cucurova.

Îndurerați de moartea actrițe, foștii colegi au lăsat mai multe mesaje pe rețelele de socializare în care și-au exprimat tristețea.

„Îmi pare foarte rău, foarte... Pentru toată lumea, pentru orice. Îmi pare rău pentru pierderea ta”, a scris actrița Hilal Altinbilek, pe Instagram.

„Fie ca draga noastră prietenă Emel Atici să se odihnească în pace... Odihnește-te în pace...”, a scris și actrița Sibel Tascioglu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel