Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Abrambureală la DSP: Român anunțat, prin telefon, că NU are Covid. I-au trimis și mesaj și i-au spus ca are!
WhatsApp
Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Galați au greșit rezultatul testului unui bărbat suspect de infectare cu virusul SARS CoV-2. Inițial, funcționarii l-au sunat și l-au informat pe pacient că nu este infectat, apoi s-au răzgândit și i-au trimis un mesaj spunându-i că testul este pozitiv.

Incidentul s-a produs zilele trecute. Un bărbat cu simptomele virusului a făcut testul Covid și a așteptat rezultatul de la Direcția de Sănătate Publică (DSP). Acesta a venit prin intermediul telefonului, bărbatul fiind înștiințat că nu are boala Covid 19. Bucuria nu a ținut foarte mult timp pentru că peste aproximativ patru ore bărbatul a primit un mesaj tot de la DSP prin care era informat că rezultatul testului este pozitiv.

Reprezentanții DSP Galați confirmă incidentul și spun că este vorba despre o eroare.

„Săptămâna trecută au fost probleme cu rețeaua IT. Nu știm dacă a fost o greșeală umană sau de sistem, cert este că s-a făcut o greșeală. Angajații DSP au verificat dosarul dumnealui și au observat greșeala”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Ani Nistor, reprezentantul DSP Galați.

Cei de la DSP spun că volumul mare de muncă poate fi o explicație pentru greșeala făcută. Ei susțin că aceasta este singura eroare de care au cunoștință, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel