Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
A pus o cârpă înmuiată în oțet pe capacul coșului de gunoi. Trucul care a făcut minuni instant
WhatsApp
Atunci când curățăm locuința este foarte important să întreținem coșul de gunoi pentru a evita acumularea de germeni, bacterii și chiar mucegai care pot provoca mirosuri neplăcute, atrage dăunători neplăcuți și chiar pot cauza probleme de sănătate.
A pus o cârpă înmuiată în oțet pe capacul coșului de gunoi. Trucul care a făcut minuni instant

Totuși, în timp, datorită umidității, aceste recipiente pot fi umplute cu puncte și pete de rugină care le dau un aspect foarte urât, dar nu vă faceți griji, pentru că astăzi vă vom arăta un truc pentru a îndepărta rugina de pe coșurile de gunoi din oțel și pentru a le da strălucire.

Trucul fabulos pentru a curăța aragazul ca să arate ca nou. Cele trei ingrediente minune pe care cu siguranță le ai deja în casă

Coșurile de gunoi din oțel, pe lângă faptul că sunt foarte funcționale, arată și frumos și pot ține foarte bine deșeuri, de aceea există unele care chiar pot fi foarte scumpe. Este de înțeles ca atunci când le vedem uzate să avem o problemă, pentru că și ele fac ca tot spațiul pe care îl ocupă să pară neglijat.

Acest truc este super simplu! În plus, folosești materiale pe care cu siguranță le ai în casă. Această metodă este foarte eficientă, economică și va reda strălucirea și textura coșului de gunoi din oțel.

Truc cu lămâie pentru a îndepărta petele negre de pe șosetele albe. Vor arăta ca noi fără bani aruncați pe produse scumpe

 

Truc pentru a îndepărta rugina de pe coșurile de gunoi din oțel și pentru a le reda strălucirea

 

O să ai nevoie de:

- oțet alb

- o cârpă foarte subțire sau prosoape de hârtie

- ulei (poate fi de gătit)

- o cârpă din microfibră

- un burete de metal moale

- detergent de vase.

Obiectele pe care le-ai folosit eronat fără să știi: Toți facem aceste greșeli cu folia de aluminiu, cutia cu lapte sau bananele - FOTO

Pas cu pas:

Turnați oțetul alb într-o sticlă cu pulverizator.

Înmuiați în oțet cârpă foarte subțire sau prosoapele de hârtie și puneți pe suprafața de curățat. Lăsați să stea aproximativ trei ore.

După trei ore, luați șervețelul sau cârpa pe care ați pus-o.

Faceți un amestec din puțin oțet cu câteva picături de săpun de vase. Cu buretele de metal moale și amestecul de oțet și detergent de vase frecați zona cu pricina. Profitați de ocazie pentru a-l curăța și în interior.

Clătiți foarte bine și lasă-l să se usuce.

Apoi, aplicați câteva picături de ulei pe suprafață și curățați cu o cârpă din microfibră, asta pentru a-i oferi mai multă strălucire.

Și gata! Aveți acum coșul de gunoi din oțel ca nou. 

Ține pâinea departe de frigider. Trucuri ca să nu mai irosești banii aiurea

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel