Sigur ți s-a întâmplat, să fii la masă, gata să mănânci și îți dai seama că acel preparat ar avea un gust mult mai bun dacă ar avea puțină lămâie. Dar, când mergi la frigider scoți cea mai tare lămâie și cu mai puțină zeamă decât ai văzut vreodată. Cel mai rău este că este ultima lămâie din casă și trebuie să reușești să profiți la maximum de ea, dar nu trebuie să-ți dai sufletul și trupul în încercarea de a o stoarce pentru că este mai ușor decât crezi.
Lămâia este bogată în vitamina C, grupa B, fibre și minerale precum calciu, fier, magneziu și potasiu. Este un remediu medicinal natural folosit din cele mai vechi timpuri datorită beneficiilor sale diuretice, antioxidante, detoxifiante, combate hipertensiunea arterială, ajută la scăderea febrei, combate infecțiile gâtului și problemele respiratorii, este antiviral și antibiotic, combate radicalii liberi, reglează pH-ul organismului, ajută la pierderea în greutate și multe altele.
De parcă nu ar fi de ajuns, este un produs ideal pentru curățarea locuinței, deoarece albește în mod natural, îndepărtează petele, elimină mirosurile neplăcute, maximizează puterea săpunului de vase și este un degresant foarte puternic.
Este într-adevăr foarte simplu, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ți lași lămâile la temperatura camerei, dacă au fost la frigider cel mai bine este să aștepți să se aclimatizeze sau chiar să le bagi la cuptorul cu microunde pentru câteva secunde.
Odată ce sunt la o temperatură bună, așezați-le pe o suprafață plană și rulați-le sub palmă, aplicând o ușoară presiune, astfel încât țesutul conjunctiv să permită lămâii să elibereze mai mult lichid.
A pus o cârpă înmuiată în oțet pe capacul coșului de gunoi. Trucul care a făcut minuni instant
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News