Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
A făcut acest lucru înainte de a stoarce lămâile. Un truc fabulos pe care nu-l cunoșteai
WhatsApp
Lămâile sunt un aliment de bază în bucătărie. Se potrivesc bine la deserturi, ceaiuri, preparate și multe altele, de aceea este atât de frustrant să dai peste una și să nu poți obține mai mult de două sau trei picături de suc din ea. De aceea, profitați la maximum de sucul din ele și faceți acet lucru înainte de a stoarce lămâile ca să obțineți mai mult suc. 
A făcut acest lucru înainte de a stoarce lămâile. Un truc fabulos pe care nu-l cunoșteai

Sigur ți s-a întâmplat, să fii la masă, gata să mănânci și îți dai seama că acel preparat ar avea un gust mult mai bun dacă ar avea puțină lămâie. Dar, când mergi la frigider scoți cea mai tare lămâie și cu mai puțină zeamă decât ai văzut vreodată. Cel mai rău este că este ultima lămâie din casă și trebuie să reușești să profiți la maximum de ea, dar nu trebuie să-ți dai sufletul și trupul în încercarea de a o stoarce pentru că este mai ușor decât crezi. 

De ce să pui un strop de oțet atunci când fierbi cartofii? Trucul pe care gospodinele trebuie să-l cunoască!

Lămâia este bogată în vitamina C, grupa B, fibre și minerale precum calciu, fier, magneziu și potasiu. Este un remediu medicinal natural folosit din cele mai vechi timpuri datorită beneficiilor sale diuretice, antioxidante, detoxifiante, combate hipertensiunea arterială, ajută la scăderea febrei, combate infecțiile gâtului și problemele respiratorii, este antiviral și antibiotic, combate radicalii liberi, reglează pH-ul organismului, ajută la pierderea în greutate și multe altele. 

De parcă nu ar fi de ajuns, este un produs ideal pentru curățarea locuinței, deoarece albește în mod natural, îndepărtează petele, elimină mirosurile neplăcute, maximizează puterea săpunului de vase și este un degresant foarte puternic. 

O lingură de cafea și o lămâie. Trucul fabulos cu rezultate fantastice în doar câteva minute! Vei economisi foarte mulți bani

 

Faceți acest lucru înainte de a stoarce lămâile și obțineți mai mult suc

 

Este într-adevăr foarte simplu, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ți lași lămâile la temperatura camerei, dacă au fost la frigider cel mai bine este să aștepți să se aclimatizeze sau chiar să le bagi la cuptorul cu microunde pentru câteva secunde.

Truc cu lămâie pentru a îndepărta petele negre de pe șosetele albe. Vor arăta ca noi fără bani aruncați pe produse scumpe

Odată ce sunt la o temperatură bună, așezați-le pe o suprafață plană și rulați-le sub palmă, aplicând o ușoară presiune, astfel încât țesutul conjunctiv să permită lămâii să elibereze mai mult lichid.

A pus o cârpă înmuiată în oțet pe capacul coșului de gunoi. Trucul care a făcut minuni instant

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel