Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
5 plante de cameră care atrag banii, norocul și abundența. Trebuie să ai cel puțin una în casa ta!
WhatsApp
Cinci plante care atrag bogăția, banii, norocul și abundența. Dacă credeți în prezicerile populare, bogăția poate fi atrasă în casă prin cultivarea anumitor plante de interior.
Cinci plante care atrag bogăția, banii, norocul și abundența

Dacă vrei să fii bogat, ia-ți plantele de apartament "potrivite". Se pare că prietenii verzi pot nu numai să purifice aerul, să îl satureze cu oxigen și să mulțumească cu frumusețea și parfumul lor, ci și să atragă bani și succes pentru proprietarii lor.

Bambus de interior (dracaena lui Sander)

Florarii sunt, de asemenea, atrași de această plantă prin caracterul său extrem de nepretențios: necesită o îngrijire minimă. În schimb, bambusul îi va oferi proprietarului său longevitate, sănătate și succes financiar.

Dracaena Sander este denumită și bambusul fericirii, deși această floare nu are nicio legătură cu bambusul, cu excepția asemănării sale externe. Acest copac peren se potrivește armonios într-un interior elegant și modern, astfel încât se găsește din ce în ce mai mult nu numai în apartamente, ci și în birouri, centre comerciale și buticuri. Planta a devenit atât de populară încât nu este deloc dificil să o cumpărați, trebuie doar să vizitați o florărie.

Te-ar putea interesa și: Cinci plante de apartament pe care este bine să le dăruiești sau să le primești de Crăciun sau de Anul Nou

Cinci plante care atrag bogăția, banii, norocul și abundența

 

Mentă

Cunoscătorii de ceai aromat îl adoră. Și, după cum se pare, menta nu numai că are un efect calmant asupra oamenilor, dar le poate aduce și noroc. De asemenea, ar trebui să puneți câteva monede lângă oală pentru a vă asigura că acest semn de bun augur funcționează pentru dumneavoastră.

Dacă alegeți cultivarea în ghiveci, rețineți că imediat ce planta începe să germineze, va trebui să fie mutată la soare deplin și că decantarea va trebui să urmeze creșterea. Optați pentru recipiente mari de cel puțin 40-45 cm sau 60 cm dacă aveți suficient spațiu pentru a crește plante mai mari în floare.

 

Arborele banilor (Thistle)

Există o opinie: cu cât copacul cu tulpină groasă trăiește mai mult timp în casă, cu atât mai grea este "contribuția" sa la prosperitatea proprietarului. Dar, pentru a face ca acest semn să funcționeze, înainte de a replanta într-o plantă frumoasă în ghiveci, nu uitați să puneți o monedă în partea de jos.

Cunoscută și ca Arborele banilor sau Copacul norocului, Pachira (Pachira aquatica) este o plantă tropicală originară din zonele mlăștinoase din America Centrală și de Sud. În mediul natural poate ajunge la 18 metri înălțime și face un fel de nuci care pot fi gătite și mâncate.

 

Azalea

Această plantă poate avea un efect pozitiv nu numai asupra bunăstării financiare a proprietarului său, ci și asupra sănătății sale fizice. Chiar și câteva minute petrecute lângă ea vă pot îmbunătăți starea de spirit și vă pot readuce bucuria de a trăi.

Azaleele sunt un grup de arbuști care fac parte din genul Rhododendron. Fără pretenții prea mari în ceea ce privește condițiile, azaleele rezistă bine în interior, ca plantă decorativă, dar și în exterior, dacă este bine protejată în timpul iernii. Este o plantă originară din zonele cu ierni mai blânde, precum China, Japonia, India, SUA și unele zone din Europa.

 

Lămâiță

Potrivit cunoscătorilor de filozofie orientală, ar trebui să aducă prosperitate în casa în care crește. Dacă proprietarul are grijă de ea, udând-o în mod regulat și ștergându-i frunzele cu o cârpă umedă.

Această specie arbustivă decorativă este originară din Europa Sudică și Caucaz și uimește prin splendoarea inflorescentelor de culoare albă. Se poate planta și solitar, însă impresionează și aduce vitalitate atunci când poartă rolul de gard viu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel