Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
360 de noi cazuri de coronavirus confirmate în România. Bilanțul ajunge la 4.417
WhatsApp
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, astăzi, că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 360 de noi cazuri confirmate cu noul coronavirus, numărul total al persoanelor infectate fiind de 4.417. Dintre acestea, 460 de persoane au fost vindecate și externate.
Foto ILUSTRATIV

Potrivit GCS, de luni până marți au fost înregistrate alte 360 de noi cazuri de îmbolnăvire. Pe teritoriul României, au fost confirmate până acum 4.417 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 460 au fost declarate vindecate și externate.

Cele mai multe cazuri, 1.322, sunt înregistrate în Suceava, pe locul următor fiind Bucureștiul cu 598 de cazuri.

GCS anunță că până acum 182 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au murit. Acestea erau internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj și Mehedinți.

La ATI, în acest moment, sunt internați 274 de pacienți.

În România sunt în carantină 25.379 de persoane, iar alte 91.369 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel