De asemenea, ca sfat suplimentar, puteți folosi acest unt pentru a găti orice pește prăjit, niște cartofi copți delicioși sau chiar pentru a frige pui. Va da o notă rafinată preparatelor tale.
- 1 pachet de unt nesarat la temperatura camerei
- 2 căței de usturoi, curățați și tocați
- 1/4 linguriță rozmarin tocat
- 1/4 linguriță de cimbru proaspăt tocat
- 1/4 linguriță pătrunjel proaspăt tocat
- 1/4 linguriță de salvie proaspătă sau arpagic tocat.
A înflorit socul! Rețetă de socată ca la bunica. Cum se face repede și simplu băutura din copilărie
Opțional: Poți alege să folosești ierburi fine deja amestecate, acestea se vând în supermarket. În acest caz vei folosi o linguriță plină și rotunjită.
Untul trebuie să fie la temperatura camerei pentru a-l putea manipula. Dacă abia îl scoți din frigider, îl poți înmuia puțin în cuptorul cu microunde.
Se toarnă într-un recipient și apoi se adaugă ierburile spălate anterior și tocate cât mai fin. Amestecați untul cu celelalte ingrediente până se încorporează bine.
Turnați untul cu ierburi pe un fund din plastic de bucătărie și înfășurați pentru a forma un con de unt. O altă opțiune este să-l turnați pur și simplu în recipientul în care doriți să se solidifice și să-l acoperiți cu folie de plastic.
Păstrați la frigider și gata, odată ce este din nou ferm îl puteți folosi. Acest unt cu ierburi fine poate rezista până la o lună la frigider, încercați să-l consumați înainte de acest timp.
Cea mai bună budincă de orez mâncată vreodată. Rețeta sănătoasă a desertului copilăriei
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News